Home » Endrra Ndjenjash Reale by Stela Canga
Endrra Ndjenjash Reale Stela Canga

Endrra Ndjenjash Reale

Stela Canga

Published December 17th 2012
ISBN : 9781481271516
Paperback
56 pages
Enter the sum

 About the Book 

Ndjenja te buta ne rrugen e jetes. Liber me poezi, me ilustrime ne stil manga. I disponueshem ne anglisht dhe ne shqip.